Sun4Life
Professionals in wellness
Bezoek ook onze webshop
Voor al uw vragen 0418-517944

Zonnestudio

Sun4life is een professionele zonnestudio waar je snel, comfortabel en veilig kunt zonnen met de modernste apparatuur.

Er zijn tal van redenen waarom je een zonnestudio bezoekt. Meestal voor de gezonde kleur, maar zonnebanken hebben meer te bieden. De beschermende werking tegen verbranden in de natuurlijke zon is daar een voorbeeld van.

Voor snel en veilig zonnen bent u dus bij ons aan het juiste adres. Veiligheid en hygi├źne staan bij ons hoog in het vaandel! De eerste keer dat u ons bezoekt wordt er een huidanalyse gemaakt en wordt er samen met u gekeken naar een mooi en veilig resultaat.

Wij zijn aangesloten bij SVZ. Dat wil zeggen dat wij over goedgekeurde apparatuur beschikken en volgens een streng protocol werken.

Een zonnebad is verkwikkend en rustgevend, vooral in de winter wanneer we de zon moeten missen. Mensen reageren verschillend op zonlicht, afhankelijk van hun huidtype. Daarom wordt ook eerst een huidanalyse gemaakt helemaal afgestemd op uw huidgevoeligheid. Ook kan zonlicht een positieve werking hebben op uw humeur. Tevens voelen mensen met rugklachten zich beter met een warmte kuur. Bekend is dat oudere mensen baat hebben bij een beetje zonneschijn.