Sun4Life
Professionals in wellness
Bezoek ook onze webshop
Voor al uw vragen 0418-517944

Zonneproducten

Zonnecosmetica van de hoogste kwaliteit

Onze zonnecosmetica is gebaseerd op de nieuwste huidtechnologieën. Bruiningsversnellers, bruiningsversterkers, huidverzorgende producten die helpen uw huid mooi en soepel te houden. Ook voor de buitenzon kunnen wij u adviseren de juiste zonnecosmetica te gebruiken.

Ervaar de ongekende bruiningsmogelijkheden van Australian Gold van Bradford & Hamilton of de eigentijdse trendy lijn Devoted Creations zonnecosmetica van superieure kwaliteit met een luxe moderne uitstraling, met nadruk op excellente bruiningsresultaten en met veel aandacht voor een goede huidverzorging.

Alle exclusief te koop in de zonnestudio van Sun4life.

De zin en onzin van zonnecosmetica

“Waarom zou ik mijn huid in moeten smeren! het heeft toch geen nut”

Dit is maar een voorbeeld van de vele antwoorden die wij krijgen waaneer wij vragen of u een creme wilt gebruiken. Wij leggen u graag uit waarom het nou zo belangrijk is om te smeren met een product dat speciaal voor de zonnebank gemaakt is!

Bijna iedereen weet dat de huid uitdroogt tijdens het zonnen en er dus eerder huidveroudering kan ontstaan. Vocht dat u verliest kunt u naderhand niet meer “terugsmeren”. Het is daarom belangrijk om uw huid goed genoeg te verzorgen. Een droge huid reflecteert! Wanneer u uw huid insmeert met de juiste cosmetica zal uw bruiningsresultaat met zeker 40% toenemen! Een goed verzorgde huid zorgt ervoor dat u eerder en langer kunt genieten van uw mooie bruine kleurtje. Het is daarom van groot belang dat u uw huid goed insmeert voordat u gaat zonnen.

Wij zien veel mensen met een Spf (beschermingsfactor) bij ons binnenkomen. Op zich geen rare gedachte, maar dit werkt bij een zonnebank juist niet!

“hoe kan dit dan?” is een veel gestelde vraag.

Het klopt dat u onder de zonnebank dezelfde straling op uw huid krijgt als in de buitenzon, maar onder de zonnebank hoort u de op uw huidtye hoeveelheid minuten te zonnen, waardoor deze bescherming niet nodig is. Sterker nog, het vermindert het effect van de zonnebank, waardoor u juist niet bruin wordt!

Het belang van goede zonnecosmetica onder de zonnebank

In onze studio verkopen wij producten van Devoted Creations Tannymaxx en Australian Gold. Dit zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten en echt niet prijzig. De verkoop begint al vanaf € 3,95 per cupje. Vaak krijgen wij klanten in onze studio met producten als Biodermal en Nifri, maar voor een zelfde bedrag of minder verkopen wij onze gespecialiseerde zonneproducten die beter verzorgen en niet op de huid maar in de huid werken! Bovendien krijgen wij de meegebrachte producten moeilijk van de zonnebanken af, dus u begrijpt wat er met u huid gebeurt. Ga dus verstandig met uw huid om, u krijgt tenslotte maar één keer in uw leven een huid.

Spf (buitenzon)

Ook zijn wij in onze studio de anti-zonnebrandcreme niet vergeten. Met de Australian Gold outdoor producten krijgt je huid die zongebruinde kleur, terwijl je huid wordt gevoed en beschermd. Dat droge trekkerige gevoel na een dagje strand is voorgoed verleden tijd! Dus zorg goed voor je huid en zorg ervoor dat er altijd een Australian Gold Spf in je strandtas zit!

De producten die bij ons te koop zijn, zijn dermatologisch getest en dierproef vrij. En zijn ook uitermate geschikt voor zeer jonge kinderen en voor mensen met een gevoelige huid.
Probeer de zonneproducten van Sun4life. Kwalitatief niet te vergelijken met wat u in de detailhandel kunt krijgen.

Overtuig uzelf en vraag er naar in onze winkel of webshop!