Sun4Life
Professionals in wellness
Bezoek ook onze webshop
Voor al uw vragen 0418-517944

SLIMdiet

header

 SLIMdiet nu ook bij Sun4life verkrijgbaar.

foto1Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!

 

 

stelinkeuken

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor €1,99 per maaltijd.

Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

 

 

Probeer het eerst zelf.

AssortimentboxWij geloven in de methode van SLIMdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 49,95.

Loop gerust bij ons binnen, want de box ligt voor je klaar.

 

 

iphoneSun4life staat voor je klaar.
Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Bij Sun4life helpen wij je, met advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Loop dan gerust bij ons binnen voor meer informatie of neem een kijkje op www.SLIMdiet.nl.

 

 

De succesformule van Sun4life & SLIMdiet.

 

vinkjeBetaalbaar.

vinkjeDe beste persoonlijke begeleiding.slimdiet 1

vinkjeDuidelijk en effectief stappenplan.

vinkjeGemakkelijk vol te houden.

vinkjeLekkere en gevarieerde gerechten.