Sun4Life
Professionals in wellness
Bezoek ook onze webshop
Voor al uw vragen 0418-517944

Nagelstudio

Onze nagelstudio, nailart en verzorging één sieraad en weldaad voor uw handen

In onze salon kunt u ook terecht voor een nieuwe set nagels, opvullen, hand- en voetverzorging en nailart. Sun4life beschikt over meerdere nagelstylistes die gespecialiseerd zijn in handverzorging en de kunst van nailart en nagel manicure tot in de finesse beheersen.
Wij gebruiken de kwaliteitsproducten van Alessandro in onze nagelstudio. (Van professionals voor professionals!)

Nieuwe set gelnagels inclusief verlengen met een witte Smile line

Gelnagels kunnen worden gemaakt met een witte rand die ‘French Manicure’ of ‘Smile line’ wordt genoemd of met een gekleurde rand, of nailart.

De Smile line is de lijn die bij de natuurlijke nagel een scheiding aangeeft tussen het nagelbed en de nageltop; ook wel de witte rand van de nagel. De smile line is te vergelijken met de French Manicure rand van een kunstnagel.

Heeft u geen lange nagels van uzelf, dan wordt er een tip geplaats. Deze nagels bieden stevigheid en zijn alleen bedoeld voor verlenging. Het is aan te raden de nagels en de nagelriemen tweemaal daags in te smeren met voedende nagelriemolie. Hierdoor wordt de elasticiteit van de kunstnagel behouden en wordt de natuurlijke nagel gevoed. U kunt deze olie kopen in onze studio.

De olie zorgt ook voor:
• Zachte nagelriemen
• Flexibel houden van de kunstnagel

French manicure

Met French Manicure maak je de ideale nagel, hij is mooi roze of naturel van kleur en de witte tip geeft het een heel frisse “look”. Ook kun je met de French techniek het nagelbed optisch verlengen en kun je kleine onregelmatigheden mooi verhullen.

Uitgebreide nailart

Nailart is de `finishing touch’ voor je kunstnagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Voor het design van de nailart kan worden gekozen uit een groot aantal voorbeelden. Natuurlijk kun je ook zelf een ideetje voor een nailart voorstellen. Heb je een feestje, bruiloft of wil je er mooi uit zien voor de feestdagen, neem dan een nailart.
 

Tot ziens in onze nagelstudio.

Nagelstyling en -verzorging, bij onze nagelstudio bent u op de juiste plek.