Sun4Life
Professionals in wellness
Bezoek ook onze webshop
Voor al uw vragen 0418-517944

Afslanken

Verstandig afvallen met Prodimed bij Sun4life

“Ik heb alles al geprobeerd”

Dit is maar een voorbeeld wat wij maar al te vaak te horen krijgen. Het is nou eenmaal zo dat afvallen voor iedereen die daar mee te maken krijgt heel moeilijk is.

  • Hoe kun je verantwoord en doeltreffend afvallen?
  • Onder deskundige begeleiding en met een gratis nacontrole

 

Dit alles kan bij Sun4life veilig onder deskundige begeleiding van onze voedingsconsulente en het beproefde Prodimed dieet.

Om het u makkelijker te maken heeft Sun4life het Prodimed behandelprogramma voor volwassenen bij wie sprake is van overgewicht. Prodimed heeft een behandelprogramma ontwikkeld waarmee je doeltreffend, duurzaam en veilig kunt afslanken. Persoonlijke begeleiding door onze voedingsconsulente en aangepaste producten samengebracht in een behandelprogramma ‘terug naar gezonde voeding’ is de sleutel tot succes.

Prodimed heeft voor volwassenen bij wie sprake is van overgewicht een behandelprogramma ontwikkeld, waarmee men doeltreffend, duurzaam en veilig kan afslanken. Persoonlijke begeleiding door voedingsdeskundigen en aangepaste producten samengebracht in een behandelprogramma terug naar gezonde voeding is de sleutel tot succes. Neem dus contact op met Sun4life voor verantwoord en deskundig afslanken in onze studio in Zaltbomel.